ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ - ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SKIN AND HAIR

"Ο λόγος που επέλεξα τον κ. Θεοχάρη είναι επειδή πρόκειται για έναν γιατρό του οποίου η γνώση και η εμπειρία στο θέμα της μεταμόσχευσης, ήταν εμφανής από την πρώτη επίσκεψη! Ένας γιατρός σοβαρός, ο οποίος, αναλυτικά και χωρίς ανακρίβειες με ενημέρωσε για τη διαδικασία της μεταμόσχευσης και τις προσδοκίες που θα έπρεπε να έχω. Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο τον ιατρό σε ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο επεμβατικό χώρο. Τόσο ο κ. Θεοχάρης όσο και η ομάδα του φρόντιζαν να με ενημερώνουν για την πορεία της μεταμόσχευσης σε κάθε της στάδιο, δημιουργώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης, ηρεμίας και ασφάλειας. Μια πολύωρη διαδικασία που όμως φρόντισε όλη η ομάδα, με την καλή της διάθεση, να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για τον ασθενή. Τους ευχαριστώ όλους πραγματικά, για το ενδιαφέρον τους και τον επαγγελματισμό τους, όχι μόνο για την ημέρα της μεταμόσχευσης άλλα και για την πορεία της αποθεραπείας μου!"

Άνδρας, 40 ετών Γλυφάδα Αττικής

Fractional laser για ανάπλαση προσώπου από τον Dr. Θεοχαρη!! Ότι καλύτερο για μια υπέροχη επιδερμίδα!!

Σ.Κ., 26 ετών, Ανάβυσσος Αττικής

Πλήρως καταρτισμένος γιατρός και υπέροχος άνθρωπος. Η θεραπεία για τις ευρυαγγείες ήταν αποτελεσματική και δεν επανεμφανίστηκαν. Εξαιρετική κλινική!!!

Α.Γ., 40 ετών, Πειραιάς

Πολλά χρόνια επισκέπτομαι το ιατρείο για υπηρεσίες λέιζερ, hydrafacial και θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής. Δεν έχω συναντήσει γιατρό με πιο εμπεριστατωμένες γνώσεις και ενδιαφέρον για τον ασθενή από τον κύριο Θεοχάρη. Κάθε φορά θα προσπαθήσει να δώσει την καλύτερη δυνατή και όσο γίνεται ηπιότερη θεραπεία σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Εξαίρετος γιατρός και άνθρωπος!!

Κ.Ν., 35 ετών, Ελληνικό Αττικής

Οι υπηρεσίες της κλινικής είναι εξαιρετικά καλές. Όσο για τον κ. Θεοχάρη είναι ίσως η πιο σταθερή αξία ως γιατρός που έχω γνωρίσει. Το λέει και το όνομα του " θεο-χαρης" ένας αξιόλογος επιστήμονας αλλά και πάνω από όλα άνθρωπος.!!!!! Σας τον συστήνω με κλειστά τα μάτια!

Α.Κ., 34 ετών, Καρέας

Εξαιρετική κλινική !!! Το ιατρικό προσωπικό και ιδιαίτερα ο κ. Θεοχάρης που γνώρισα, διαθέτει σπάνια κατάρτιση, ευγένεια και επαγγελματισμό. Και το υπόλοιπο προσωπικό, ευγενέστατο με επαγγελματική συμπεριφορά. Η κλινική διαθέτει τον καλύτερο και πιο εξελιγμένο εξοπλισμό. Το γνωρίζω καλά, γιατί είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, εξειδικευμένος στα ηλεκτρονικά και πληροφορική. Συστήνω ανεπιφύλακτα, την κλινική και τον κ. Θεοχάρη!

Λ.Τ., 62 ετών, Γλυφάδα Αττικής

Επισκέφτηκα το ιατρείο για προβλήματα ακμής, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη, ο ιατρός είναι ευγενικός, σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και είναι σωστός επαγγελματίας. Ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση μου και βρήκε την καλύτερη λύση για το πρόβλημα μου. Επίσης ακολούθησα συνεδρίες για αποτρίχωση όπου επίσης τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και εξυπηρετικό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δ.Ε., 29 ετών, Αργυρούπολη

Τα 5 αστέρια για το Δερματολογικό κέντρο SKIN & HAIR MEDICAL CARE IKE , τον γιατρό κύριο Σωτήρη Θεοχάρη και τους συνεργάτες του είναι πολύ λίγα!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!! Άρτια οργανωμένη παροχή υπηρεσιών με αυστηρό επαγγελματισμό και υποδειγματική εξυπηρέτηση. Κορυφαίος - εξαιρετικός γιατρός, πρωτοπόρος στον τομέα του, αλλά και θαυμάσιος άνθρωπος, αφοσιωμένος στους ασθενείς και πελάτες του με ήθος και συνέπεια, εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές με άριστα και ασφαλή αποτελέσματα. Εξαιρετικοί και οι συνεργάτες και το προσωπικό του, με επιστημονική κατάρτιση, ευγένεια, χαμόγελο και προθυμία. Άνετο, φιλόξενο και χαλαρωτικό περιβάλλον για τους επισκέπτες, είναι με διαφορά το καλύτερο δερματολογικό κέντρο στην Ελλάδα και όχι μόνο, μια που ζώντας μακρά διαστήματα εκτός, μπορώ να το διαβεβαιώσω! Θέλω αφενός να σας συγχαρώ όλους και αφετέρου να σας ευχαριστήσω για τις άψογες και μοναδικές υπηρεσίες που μας προσφέρετε!!

Ν.Μ., 55 ετών, Ψυχικό Αττικής

"Η εμπειρία μου από τη μεταμόσχευση ήταν απολύτως θετική. Ο κ. Θεοχάρης και η επιστημονική ομάδα του επέδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και επαγγελματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης αλλά και στην μετεγχειρητική πορεία. Παρά το γεγονός πως πρόκειται για μια διαδικασία που διαρκεί αρκετές ώρες, ο τρόπος με τον οποίο συνεργαστήκαμε έκανε τον χρόνο να περάσει ανώδυνα, σε τακτά διαστήματα με ρωτούσαν πως νιώθω, με κατηύθυναν, ενώ με ενημέρωναν διαρκώς για την εξέλιξη (δηλαδή σε ποιο βήμα βρισκόμαστε κάθε φορά, πως θα συνεχιστεί η επέμβαση αλλά και τον χρόνο που αναμένετο αυτή να ολοκληρωθεί). Θα ήθελα ακόμα να αναφέρω πως πέρα από τα υψηλότατα επιστημονικά standards, σημαντικό για εμένα ρόλο στην επιλογή έπαιξε και ο χώρος διεξαγωγής της επέμβασης (πεντακάθαρος, με χαλαρωτική ατμόσφαιρα και με ωραία αισθητική). Για το μέχρι σήμερα αποτέλεσμα έχω να αναφέρω πως έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου και ασφαλώς έχει βελτιώσει την αυτοπεποίθησή μου κατακόρυφα. Επισκέπτομαι πλέον τον κ. Θεοχάρη αραιότερα από ότι στις αρχές τις επέμβασης για να ελέγξει την πρόοδο και οι οδηγίες του είναι πάντα χρήσιμες και επίκαιρες. Ευχαριστώ ολόψυχα τον γιατρό και τους συνεργάτες του που μετέτρεψαν μια αντικειμενικά δύσκολη εμπειρία σε θετική ανάμνηση και είναι μια απόφαση που χαίρομαι ειλικρινά που έλαβα".

Άνδρας, 38 ετών Αθήνα

"Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια χειρουργική διαδικασία που απαιτεί υψηλό επίπεδο σύγχρονης ιατρικής γνώσης και ικανότητας. Μετά την πρόσφατη εμπειρία μου μεταμόσχευσης μαλλιών στην Skin and Hair Medical Care, o γιατρός κ. Θεοχάρης και η ομάδα του μου απέδειξαν ότι την γνώση και ικανότητα αυτή την έχουν σε υψηλότατο επίπεδο. Η επιστημονική κατάρτιση και η επιμονή του γιατρού για βέλτιστο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ικανότατη υπόλοιπη ιατρική και νοσηλευτική ομάδα καθώς και την άρτια εξοπλισμένη κλινική, με έκαναν να νιώσω ασφάλεια και εφησυχασμό τόσο για την έκβαση της όλης διαδικασίας όσο και για το τελικό αποτέλεσμα. Τους ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό τους, την συνέχει παρακολούθηση και φροντίδα, την άμεση ανταπόκριση όταν χρειάστηκε, ακόμα και την ευχάριστη διάθεση τους. Σίγουρα δεν θα δίσταζα να συστήνω σε οποιοδήποτε την Skin and Hair Medical Care."

Άνδρας, 45 ετών Ηλιούπολη Αττικής

"Η μεταμόσχευση μαλλιών στο ιατρείο του κ. Θεοχάρη, Skin and Hair, εξελίχθηκε σε μια όμορφη εμπειρία. Βλέποντας μια οργανωμένη και ευδιάθετη ομάδα σε ένα σύγχρονο ιατρείο με ειδική εξοπλισμένη αίθουσα χειρουργείου, ένιωσα ασφάλεια και σιγουριά για την επιλογή μου. Η εξυπηρέτηση και το ενδιαφέρον όλης της ομάδας ήταν αξιοπρόσεκτο. Τέλος, η μετεγχειρητική περίοδος, που με απασχολούσε εξαρχής, εξελίχθηκε άριστα. Συνειδητοποίησα, ότι η σωστή επιλογή ιατρού επηρεάζει έντονα όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την άμεση μετεγχειρητική περίοδο, που είναι εξίσου σημαντική¨.

Άνδρας, 27 ετών Γλυκά Νερά, Αττικής

"Η εμφάνιση των μαλλιών μου ξεκίνησε από νωρίς να με απασχολεί, με την τριχόπτωση να γίνεται ολοένα και πιο εμφανή. Στην αρχή ήμουν διστακτικός γιατί δεν είχα δει καλά αποτελέσματα από φίλους μου που είχαν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών σε άλλες κλινικές. Τώρα, ξέρω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση, που πήρα ποτέ. Γνώριζα και εμπιστευόμουν πολλά χρόνια τώρα τον Δρ. Θεοχάρη. Είναι ο δερματολόγος που έβλεπα για διάφορα δερματολογικά ζητήματα και αποφάσισα να τον επισκεφθώ και για το πρόβλημα της τριχόπτωσης μου. Ο γιατρός με κέρδισε αμέσως, μου εξήγησε αναλυτικά τι είναι κατάλληλο για τη δική μου περίπτωση, τα στάδια της διαδικασίας αλλά το κυριότερο μου έδωσε τις ρεαλιστικές προσδοκίες που μπορώ να έχω για το αποτέλεσμα μου. Με τον Δρ. Θεοχάρη, την ομάδα του, αλλά και τις άρτιες υποδομές της κλινικής ένιωσα πραγματικά ασφαλής και είδα τον εαυτό μου να αλλάζει μετά την επέμβαση. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Δρ. Θεοχάρη και πραγματικά τον ευχαριστώ για την νέα μου εικόνα".

Άνδρας 60 ετών Κρήτη, Ελλάδα

"Από την είσοδο μου και τον τρόπο υποδοχής μου αλλά ταυτόχρονα η υψηλή αισθητική του χώρου, μου δημιούργησαν μόνο θετικά συναισθήματα. Επίσης, αισθάνθηκα απόλυτη ασφάλεια μόλις συνάντηση τον κ. Θεοχάρη, ο οποίος με την ανθρώπινή του προσέγγιση αλλά και την άρτια επιστημονική του κατάρτιση, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Συναίσθημα, που αισθάνθηκα και κατά τη διάρκεια της επέμβασης... Δεν ένιωσα καμιά ιδιαίτερη ενόχληση. Όλο το προσωπικό, απίστευτα εκπαιδευμένο, δούλευε τόσο αρμονικά με την καθοδήγηση του κ. Θεοχάρη και μετέδιδε την ηρεμία και την απόλυτη ασφάλεια για αυτό, που έκανε!!!!!Το αποτέλεσαμ φανταστικό και χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τίποτα!!! Μόνο ότι κάτι όμορφο έχει αλλάξει πάνω μου!!Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο άνθρωπο και επιστήμονα κ. Θεοχάρη και το προσωπικό του!!!"

Άνδρας, 50 ετών Αθήνα

Επισκέφθηκα πρόσφατα τον κ. Θεοχάρη μαζί με τη σύζυγό μου. Εγώ για ένα δερματολογικό πρόβλημα και η γυναίκα μου για κάποια αισθητική θεραπεία, που ήθελε για πρώτη φορά να πραγματοποιήσει. Πραγματικά ο γιατρός βοήθησε και αντιμετώπισα ολιστικά το πρόβλημα που είχα αλλά και η γυναίκα μου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη με το αισθητικό αποτέλεσμα μετά τη θεραπεία Botox, που έκανε. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα τον ιατρό για την εμπειρία του, την αμεσότητα και τον ανθρώπινο τρόπο που σε προσεγγίζει αλλά και όλο το προσωπικό της κλινικής, που είναι φιλικό, έμπειρο και καταρτισμένο. Ν.Μ. 40 ετών Αθήνα

“Επισκέπτομαι εδώ και πολλά χρόνια τον δερματολόγο κ. Θεοχάρη για οποιοδήποτε δερματολογικό πρόβλημα προκύψει είτε δικό μου, είτε των παιδιών μου. Στη δική μας περίπτωση, έχει θεραπεύσει από ακμή, μέχρι δερματικές παθήσεις, ενώ, παρακολουθεί αποκλειστικά την κόρη μου για θεραπείες σώματος και αποτρίχωσης με laser. Είναι ένας πραγματικός επιστήμονας και ένας εξαίρετος άνθρωπος! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!”

E.A., 48 ετών, Παλλήνη Αττικής

“Επισκέπτομαι τον κ. Θεοχάρη αρκετά χρόνια για αισθητικούς λόγους. Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει διάφορες αισθητικές θεραπείες, όπως είναι τα ενέσιμα, αποτρίχωση laser, fractional laser κ.ά. Το καλύτερο Botox που έχω κάνει. Ο γιατρός πέραν της πολύχρονης εμπειρίας του, είναι απόλυτα ειλικρινής για το αποτέλεσμα που μπορείς να περιμένεις από τις θεραπείες, που προτείνει”.

Μ.Μ. 40 ετών, Γλυφάδα Αττικής

“ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ!!!!! ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ !!!!Το πιο σύγχρονο, εξειδικευμένο κ αξιόπιστο κέντρο ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα και όχι μόνο!!! Ακολουθώ κοντά 20 χρόνια τον ιατρό κ. Θεοχάρη και την ομάδα του για ιατρικούς κι αισθητικούς λόγους!! Ο κ. Θεοχάρης, ηγέτης στην πρωτοπορία και σε ό,τι νέο, πάντα ακούραστος, παρέχει ΑΡΙΣΤΕΣ υπηρεσίες με τα πιο εξελιγμένα κ σύγχρονα μηχανήματα, σε ένα πλαίσιο ανθρωπιάς, σεβασμού, ζεστασιάς!!!!”

Β.Μ, Γλυφάδα Αττικής

“Τι μπορεί να πει κανείς για τον γιατρό ! Ασυναγώνιστος ! Τον εμπιστεύομαι εδώ και 25 χρόνια! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!”

Κ.Π., Βούλα Αττικής

“Ο Δρ. Θεοχαρης, ο καλύτερος Δερματολόγος! Συστήνω ανεπιφύλακτα την κλινική για οποιοδήποτε δερματολογικό πρόβλημα αλλά και για αισθητικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα!”

Μ.Μ. 32 ετών, Μαρούσι Αττικής

Εξαιρετικός γιατρός και υπέροχος άνθρωπος!! Εξηγεί αναλυτικά ότι θέλεις να μάθεις, χωρίς να σε αγχώνει. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σου με συντηρητική αγωγή αν είναι δυνατόν και δεν καταφευγει σε extreme λύσεις!!

Β.Μ., 36 ετών, Αθήνα

Εγγύηση ο δερματολόγος Σωτήρης Θεοχάρης!!!

Ρ.Μ., Βάρη Αττικής

Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για τον κύριο Θεοχάρη! Εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας!

Α.Π., 32 ετών, Άλιμος

Η καλύτερη laser αποτρίχωση που είχα ποτέ! Την συστήνω ανεπιφύλακτα και ο δερματολόγος, ο κ. Θεοχάρης πραγματικά εξαίρετος!!

Β.Μ., 35 ετών, Περιστέρι Αττικής

Επισκέφθηκα τον κ. Θεοχάρη για ένα χρόνιο δερματολογικό πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε καιρό και αν και είχα πάει σε πολλούς γιατρούς δεν μου περνούσε. Εκτός του ότι θεραπεύτηκα σύντομα, χειρούργησε και την ηλικιωμένη μητέρα μου που είχε κάποιο δερματικό καρκίνο, χωρίς να την ταλαιπωρήσει καθόλου. Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας που σου εμπνέει εμπιστοσύνη και διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο ιατρείο και εξαιρετικούς συνεργάτες και προσωπικό. Αν και έχει κάποιες καθυστερήσεις στα ραντεβού (το μόνο ίσως τρωτό του ιατρείου) θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα, σε οποιονδήποτε χρειάζεται έναν σωστό και ανθρώπινο γιατρό.

Α.Τ., 42 ετών, Αθήνα